GRIJEH I OSJECAJI PDF

January 5, 2020 By:

– download direct at download4share, Size. Download Suzanne Enoch – Grijeh i , Size: MB, File name: Suzanne Enoch – Grijeh i , Uploaded. Name: MD5 Hash: bfaeccda3dd6b1cfbdf3ec. File size: MB. Upload date.

Author: Sashakar Nishakar
Country: Pakistan
Language: English (Spanish)
Genre: Finance
Published (Last): 23 December 2011
Pages: 271
PDF File Size: 6.65 Mb
ePub File Size: 1.78 Mb
ISBN: 605-4-14744-144-2
Downloads: 9440
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Araktilar

Reci mi kako skola izgleda izvana? Da li je ispravno reci da je spiriutalni svijet glavni centar za ucenje dusa?

Izbacen sam kao svjetlosni katapult. Kako se on zove? Opisi mi ga u detalje. Objasni mi kako te to vuce? Ako je Izvor zapravo sav spiritualni svijet, da li postoji razlika izmedju razlicitih galaksija i univerzuma?

Title: Suzanne enoch skandal na dvoru

Kako doprijeti duboko unutar vlastitog bica i spiritualno napredovati? Postepeno se opustas jos vise… tones dublje i dublje…. Da li ti to prihvatas? Karla me vodi unutar hrama.

I mada je moj uzorak relativno maline vjerujem da je na Zemlji vise od stotinjak hiljada dusa u najzrelijoj Grupi 5. Oni nas docekaju na spiritualnoj kapiji nakon smrti. Kako izgledas u spiritualnom svijetu? Subjekt je ovdje toliko uzbudjen sa njenim proslim zivotima da ih pocinje mijesati. Sta ti se sada dogadja? Osjscaji svjetovi imaju mnogo manje populacije i vise harmonije.

  DAVID EINHORN FOOLING PDF

Zbog njihovih razlicitih iskustava u fizickom zivotu. Ne, dusa je primila krivicu na sebe. Imas li neki drugi osjecaj u ovom momentu? Oni cesto imaju vrlo neprijatan utjecaj na svijet zivih. Na sto slici ta oblast? Sta te osjevaji impresinira u vezi zivota na Zemlji? Slijedi izvjestaj jednog od klijenata. A ponekad i nasi prijatelji daju znakove…. Srecemo ih kao medicinske sestre i pomocno osoblje u javnim bolnicama.

Vidim ga na konju. Pa, moj prijatelj se nije vratio nama… svom krugu prijatelja… nakon svog jadnog zemaljskog zivota u kome se tako lose ponio. Da li bi radije bila na nekoj drugoj planeti? Da, to je Larry, on je ispred svih… Larry, Larry! Kako se mozete drzati skupa kada nemate tijela?

U mom slucaju, to je Zemlja. Kako se ona dijeli? Ovi visokorazvijeni spiritualni entiteti su spremni da prime inicijalne frustracije koje obicno prate osjfcaji smrt. Da li to znaci da ces biti kaznjen? Ucenje ispocetka je bolje nego znati unaprijed sta nam se moze desiti. Ocekujem da se nesto desi, ali se nista ne desava.

Tunel o kome pacijenti govore je kapija na njihovom nasem putu u spiritualni svijet.

  EL PLANO ASTRAL LEADBEATER PDF

Skandal na dvoru : roman / Suzanne Enoch ; s engleskoga preveo Bruno Štefić – Details – Trove

Zato sto mi zivimo u ne-prostoru koje je vanvremensko. Da li to znaci da duse mogu putovati u razlicite realnosti?

Povremeno, ne mogu da pratim tok njihovih misli kada postanu isuvise brzi za mene. Da li si nasao takvo mjesto? Ako si to ti, da li si ozenjen ili ne?

Ova tip se naziva duhovima. Godisnje to znaci da postoji potreba za skoro miliona novih dusa.

Goodreads: see what your friends are reading

To mozda i nisu njihova prava imena, ali su dovoljno blizu pravim imenima. Ne, mi smo razliciti. Ili, kao socijalne radnike koji pomazu siromasnim, oboljelim, ovisnim od droga, beskucnicima, svima onima zaboravljenima i otpisanima. Ja znam gdje idem i nestrpljiv sam da stignem tamo.

Da li vidis ucitelje-vodice medju njima? Kreator je stvorio univerzume da se radjaju i umiru. On se nenajavljeno pojavi i odredi temu o kojoj cemo diskutirati.