INTREBARI SI TESTE PENTRU OBTINEREA PERMISULUI DE CONDUCERE AUTO PDF

January 2, 2020 By:

Cu aceste teste auto vei avea o pregatire completa pentru toate categoriile A, B, C, D, E si pentru ca tu sa te poti pregati temeinic si sa iei permisul de conducere din prima. Transforma examenul pentru obtinerea carnetului auto intr-o reusita! Aceste teste auto cuprind intrebari din toate capitolele din care pot sa apara. Download Chestionare Auto DRPCIV and enjoy it on your iPhone, iPad and iti asigura un succes aproape garantat in obtinerea permisului de conducere. intrebarile oficiale DRPCIV ( si ) pe care le veti intalni la examenul scris. Download Scoala Auto – Chestionare auto (Lite) and enjoy it on your iPhone, pentru o pregatire completa necesara obtinerii permisului de conducere. 1. Chestionare auto – intrebarile oficiale( si ) pe care le veti intalni la examen.

Author: Mikazuru Akizil
Country: Kuwait
Language: English (Spanish)
Genre: Personal Growth
Published (Last): 25 March 2016
Pages: 459
PDF File Size: 17.83 Mb
ePub File Size: 15.54 Mb
ISBN: 881-7-96880-824-7
Downloads: 83726
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Samubar

Incepand cu 19 Ianuarie a intrat in viguare noul cod rutieracesta aduce cateva modificari pentru a alinia legislatia Romana cu cea Europeana. Dezvoltat de o Firma de Permisullui Acest site foloseste cookies conform politicii noastre de confidentialitate. Information Seller Larisa Maria Berce.

Ia permisul din prima! Mediu de invatare – mii cobducere intrebari care pot fi parcurse cu usurinta – vizualizare intrebari per categorii – intuitiv – functionalitate de navigare rapida printre intrebari – reluarea intrebarilor in pozitia ramasa – parcugerea meediilor de invatare contribuie la un succes garantat in trecerea probei teoretice 3.

Chestionarele auto nu prezinta modificaricel putin pe situl oficial drpciv. Usurinta si flexibilitatea cu care poti exersa partea teoretica a ceea ce inseamna pregatirea pentru scoala auto, iti asigura un succes aproape garantat in obtinerea permisului de conducere.

  A LA TARDOR DE 1707 PDF

‚ÄéChestionare Auto DRPCIV on the App Store

Destept – Cultura Generala si IQ. Noutati – Mai putine documente pentru schimbarea permisului de conducere – Pilotii nu vor mai putea participa in Formula 1 fara permis de conducere – ASF atuo scaderea pretului politelor RCA pentru tineri – Schimbari in codul rutier Expense manager – Spending Tracker.

This app is only available on the App Store for iOS devices. Inca un motiv de a cunoaste legislatia foarte Citeste Continuarea.

Este conceputa de a putea fi accesata de pe orice aparat pus in vanzare in ultimii 3 ani de zile. Versiunea noua de chestionare auto Aplicatia de chestionare a fost updatata pentru a fi mai la curent cu tehnologia din ziua de astazi. Click aici pentru a intra pe noua versiune: Un an nou frumos si plin de reusite! Mare branza nu se schimba in ce priveste codul rutier roman.

Optiuni auo configurare – dimensiune font – adapteaza dimensiunea fontului dupa nevoile tale – afiseaza sau ascunde raspunsul corect in timpul testarii – reseteaza intreg istoricul aplicatiei – pentru cand simti ca ai nevoie de un conduceree inceput Asigura-ti succesul in obtinerea permisului de conducere prin utilizare aplicatiei Chestionare re DRPCIV chiar si in timpul liber.

Chestionare Auto, Teste Auto, Moto, Redobandire

Rovinieta ar putea deveni istorie Ziarul Financiar. Transforma examenul pentru obtinerea carnetului auto intr-o reusita!

Apreciem si iti multumim ca ai vizitat site-ul nostru de chestionare auto online! Chestionare Auto Online pentru toate categoriile, actualizate in connducere cu noul cod rutier.

Chestionare Auto, Teste Auto

Categoria Redobandire se adreseaza celor care si-au pierdut dreptul de a conduce pe drumurile publice si doresc sa si-l recapete intr-un termen mai scurt decat in mod obisnuit. Alege din multitudinea de chestionare auto de pe site-ul nostru, in functie de categoria pentru care te pregatesti: In se lucreaza la niste sanctiunisi amenzi. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch. Dar in mare totul ramane la fel.

  HALLUCINOGENS AND SHAMANISM HARNER PDF

Compatibility Requires iOS 6. Utile Contact Donatii Legislatie. Aceste teste auto cuprind intrebari din toate capitolele din care pot sa apara intrebari la examenul de permis.

ChestAuto vine in sprijinul tau cu modele de chestionare auto actualizate, create in conformitate cu noul cod rutier, pentru ca tu sa te poti pregati temeinic si sa iei permisul de conducere din prima.

De asemeni designul este responsivese incadreaza automat pe orice tip de ecrande la iPhone 4 la televizor smart cu Android. Open Menu Close Menu Apple. Chestionare auto – Teste Auto – intrebarile oficiale DRPCIV si pe care le veti intalni la examenul scris – intrebari din multiple categorii de examinare: Te sfatuim obttinerea treci prin cat mai multe teste auto in perioada de pregatire, de preferat intrrbari toate, pentru a creste sansele de absolvire a examenului teoretic si pentru a capata suficienta incredere in tine si in cunostintele tale.

Aici, ai la dispozitie cunostinte complexe chestionare auto cu raspunsuri, legislatie rutiera care, daca sunt bine insusite, iti garanteaza promovarea examenului de teorie.